top of page
Passering - gå pent i bånd kurs

Hund som trekker i båndet er et av de aller vanligste problemene hundeeiere sliter med. Det å passere andre hunder og mennesker kan også være en utfordring for mange. På dette kurset kan du forebygge, bedre eller løse dette problemet.

Vi trener på øvelser som gjør at hunden skal kunne gå pent i bånd på tur og i andre situasjoner. Derfor er også passering en viktig del av dette kurset. Vi trener på å passere de vi møter for å lære hunden å ikke trekke i båndet aller styrte bort til alle og enhver. Uansett om hunden er glad, nysgjerrig, redd eller aggressiv så kan den lære å takle følelsene sine. Når hunden har kontroll er det så mye enklere for deg som hundeeier å ha kontroll også, uten at det går ut over hundens velferd.

Vi bruker faglige kunnskaper om atferd og godt utprøvde belønningsbaserte teknikker for å lære hunden riktig atferd og selvkontroll. Det har langsiktig virkning og ingen uheldige bivirkninger. Belønningsbasert trening skaper riktige assosiasjoner og gode relasjoner, en lykkelig hund (og eier)!

Passer ikke oppsatt tidspunkt/ukedag? Ta gjerne kontakt allikevel.

passeringskurs.jpg

 

Kurs starter april 2024.

 

Sted: Fjellstrand skole   

 

Tid: 18:00-19:00
 

Kurset er et minikurs som går over 2 kvelder med utetrening: 

Kurset gir grunnleggende innføring i teknikker som vil hjelpe deg til å lykkes. Videre kan du fortsette å øve på dette i praksis på våre faste treningstreff på mandager.

Pris: Kr 750,- inkl. kurshefte.

Dersom du blir med på videre treninger er pris for disse kr 100,- pr gang.

 

Påmeldingen er bindende og kursavgift må være betalt før første kurskveld dersom ikke annet er avtalt. 

 

Du vil motta mer informasjon om betaling og annet relevant i forkant av kurset.

Sjekk spam mappen da det hender mailen legger seg der. 

Ledige plasser: 4

bottom of page