top of page
davinaogsissel01.jpg
easyogbror_p17p122m.jpg

Sissel Johansen

Sissel er 62-modell og har to barn. Hun har for tiden ingen egen hund. Har tidligere hatt to hunder, Scuba og datteren Easy, av rasen nova scotia duck tolling retriever. Har også hatt en hund av den sjeldne rasen grand griffon vendèen på fôr i 1 1/2 år. Akkurat nå har Sissel ingen egen hund, men koser seg med å passe andres hunder av og til. 

Sissel har hatt hund i alle år etter at hun ble voksen. Hun har drevet aktivt i mange av disse årene, blant annet i Nesodden Hundeklubb (som nå er nedlagt). Hun har trent lydighet, agility, bruks og prøvd seg på utstilling. Sissel er opptatt av å ha rolige fine familiehunder og trivelige turkamerater, som synes det er morsomt å trene og utføre oppgaver.

Sissel er utdannet hundetrener ved Turid Rugaas' Internasjonale Hundetrenerskole. Hundetrenerskolen er ettårig og langt mer omfattende enn vanlig instruktørutdannelse. Skolen legger bl.a. vekt på etologi/hundens naturlige adferd, språk og signaler, psykologisk riktige læringsprinsipper, problemløsning, kreativitet i trening og veldig mye annet. Sissel har også deltatt på kurs hos Manimal/Gry Løberg, og diverse foredrag.

Sissel har holdt kurs i noen år for Nesodden Hundeskole og den siste tiden har hun jobbet en del med hunder som har adferdsproblemer. Forøvrig så jobber hun til daglig i Posten Norge AS.

sisselogeasy01a.jpg
bottom of page