Treningstreff og turer

Vi tilbyr i perioder treff med trening og felles turer. Hvilken ukedag de arrangeres på kan variere. Datoer og tema blir publisert på denne siden, på Facebook og i nyhetsbrev. 

 


Treff med sosialiseringstur og passeringstrening

Dato: 1. juni 2020

Sted: Fjellstrand skole, kl. 19.15
Pris: Gratis

 

Påmelding til e-post senest 31. mai,

slik at vi vet sånn ca. hvor mange som blir med.

 

Vi møtes ved grusbanen og starter med å gå en tur sammen på 20-30 minutter. Etterpå blir det en treningsøkt med passering av andre hunder eller folk på bane eller vei for de som vil. Det vil underveis være muligheter for å spørre om det du måtte lure på.

Her kan man trene og være sosial med andre likesinnede. Du kommer når du har lyst og mulighet. Det vil være hundetrener tilstede for hjelp, veiledning og noe felles trening. Treffene har ulike temaer, men blir også tilpasset deltagerne og deres ønsker.

Tema for treffene vil variere mellom f.eks. passeringstrening, gå pent i bånd, innkalling, spor, triks, presisjonslydighet m.m. Det er lov å komme med ønsker.

Når vi trener passering bruker vi av og til  "figuranthunder" med godt og riktig språk i treningen. Alle hunder har veldig godt av et møte med slike hunder, og det er både lærerikt og morsomt for oss to-beinte å observere kommunikasjonen. Med andre ord, en unik mulighet til å lære sin egen hund bedre å kjenne!

 

 

Sosialiseringstur

Dato: Er ikke bestemt ennå

Møtested: Fjellstrand skole, kl. 
Pris: Gratis

 

Sosialiseringstur er felles tur med andre hunder og folk. Det er bra trening å gå tur sammen med andre hunder. Vi tar hensyn til språk og kommunikasjon, og holder den avstanden hundene trenger til hverandre. Av og til har vi selv med hunder som trenger trening på disse turene, men vil være tilgjengelig for veiledning ved behov.

 

Det er ingen forhåndspåmelding til disse turene. Bare å møte opp!


Velkommen!

© 2020 by Nesodden Hundeskole. Proudly created with Wix.com